Free Bets offers available across all uk gambling sites - Bookies Free Bets from www.bets.zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best free bets.

Huisregels

Iedereen die een reservatie maakt bij The Golden Wellness verklaart zich akkoord met onze huisregels!
Het is verplicht eerst te douchen alvorens gebruik te maken van de faciliteiten van onze privésauna.

Annulering

U kan uw reservatie tot 48 uur voor de reservatie annuleren zonder een vergoeding te betalen. Zo niet, wordt er een vergoeding gevraagd van 50% van het totale bedrag. Een reservatie, aanpassing, of annulering per mail is niet geldig zonder bevestiging van The Golden Wellness. The Golden Wellness kan de reservatie alleen annuleren in geval van overmacht ten gevolge van een technische defect aan één van de toestellen, waarbij de klant de keuze heeft tussen hetzij terugbetaling van het voorschot, hetzij een tegoed op naam van de klant bij The Golden Wellness.

Beginuur - einduur

Respect van het aanvangsuur van de afspraak (de klant komt bij voorkeur 5 à 10 min vroeger aan). Bij laattijdige aankomst zullen we genoodzaakt zijn de behandeling of sessie aan te passen en onze planning te volgen. De klant vebdindt zich ertoe het einduur strikt te resprecteren en de ruimte tegen dat tijdstip verlaten te hebben. Bij het laattijdig verlaten van het complex, rekenen wij 20 euro per kwatier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

Algemeen

Voor het gebruik van het sauna complex dient u eerst een douche te nemen.

Na het gebruik van sauna, stoombad of jacuzzi is de klant verplicht een douche te nemen. Hygiëne moet gerespecteerd worden.

De klant is verplicht een badhandoek (door The Golden Wellness gegeven) te gebruiken in de saunacabines en op de loungezetels binnen en buiten.
Het is uiterst verboden producten toe te voegen aan de jacuzzi en saunakachel. Ook worden de instellingen van de apparatuur door de klant niet gewijzigd.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval word The Golden Wellness aansprankelijk gesteld voor lichamelijke of materiele schade, ongevallen en ongelukken. The Golden Wellness zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. The Golden Wellness kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor velies van goederen.

Bent u persoonlijke spullen vergeten? Wij bellen u op binnen de 24u. U kan deze spullen binnen de maand komen ophalen. Indien dit niet het geval is wroden deze weggegooid.

Kinderen van 0 tot 16 jaar dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon. Het is verboden te lopen in het complex, verplicht gebruik maken van de badslippers (door The Golden Wellness gegeven) behalve in de sauna en de jacuzzi.

Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of lawaai maken in het complex, de relaxtuin of de massage-baden leidt tot verwijdering uit ons complex. Na 22.00u wordt de stilte in het complex gerespecteerd.

Het is verboden te duiken in de jacuzzi, te roken in het complex (behalve op het terras) en om eten of drinken mee te nemen. In het complex staat een LOUNGE-BAR met dranken aan democratische prijzen.

Glazen of eten meenemen in natte ruimtes is niet toegestaan.

Wanneer schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde saunacomplex bent u verplicht de herstellingen van deze schade te vergoeden. Wanneer het saunacomplex gesloten is om deze reden zal u een schadevergoeding moeten betalen van 300EUR per dag.

De niet-naleving hiervan geeft The Golden Wellness het recht om een schadevergoeding van 60 euro in rekening te brengen.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn slecht 12 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum en zij niet terugbetaalbaar. Cadeaubonnen dienen aangeboden te worden op het uur van de afspraak.

Indien de klant de cadeaubon niet kan voorleggen, zal hem gevraagd worden het bedrag te betalen.

Cadeaubonnen waarvan de geldigheidsdatum overschreden zijn, zullen steeds geweigerd worden.

Het is mogelijk een cadeaubon te verlengen voor de vervaldatum. U betaald hiervoor 10% van de waarde van de bon per verlengde maand. Het is noodzakelijk om hiervoor contact met ons op te nemen.